lablan tekstschrijven copywriting en meer
culturij

Als tekstschrijver en copywriter schrijf ik graag over allerlei zaken.
Ik schrijf graag vlot en duidelijk en duik graag de diepte in om het onderwerp helemaal te doorgronden. Voor mij is de essentie en de boodschap erg belangrijk. Wat is de kern van de zaak? Voor wie schrijf ik? En wat wil ik overbrengen?

Ik ben een copywriter met een brede interesse. Onder andere in kunst, cultuur, musea, bibliotheken, onderwijs, techniek, natuur, wetenschap, ICT, natuur, buitensport, trends, tuinaanleg, mode en styling. Allemaal zaken waar ik mij graag in verdiep en ik pak graag nieuwe onderwerpen op.

Op dit moment schrijf ik vooral SEOteksten en blogs voor verschillende opdrachtgevers via Textbroker. Daarnaast schrijf ik 'Best practices-artikelen' voor bijvoorbeeld Linkedin. Ook DTP en webontwerp voor een paar bedrijven. Een greep uit de opdrachtgevers:

Ik studeerde museologie en daarna werkte ik voor verschillende musea, bibliotheken en organisaties aan verschillende projecten. Van tentoonstellingen over archeologie tot het opzetten van websites en multimediaprojecten over schrijvers.

Daarnaast ontwierp en beheerde ik websites en schreef voor zowel zakelijke als commerciële doeleinden, van tentoonstellingsteksten en nieuwsbrieven tot verkoopbrochures

Ik werkte o.a. voor:
Stichting Bibliotheek.nl (Beelden voor de toekomst)
Rijksmuseum van Oudheden
Artiance (Culturij)
Picturae
Universiteitsmuseum Utrecht
Stichting Duinbehoud